Tornen les jornades gastronòmiques Sèpia & Clova a Torroella de Montgrí i L’Estartit

Torroella de Montgrí / L’Estartit.- Del 15 de maig al 15 de juny de 2023, tenen lloc a Torroella de Montgrí i l’Estartit les Jornades Gastronòmiques Sèpia & Clova, amb la participació dels restaurants Picasso, Alba, Medes II, Can Dalfó, Club Nàutic Estartit i La Palmera.

Aquests restaurants han preparat per a l’ocasió uns menús molt acurats on trobareu clova i propostes amb sèpia. Per acompanyar aquests menús, un any més, comptem amb el Patrocini del Celler Castell de Perelada.
I com a activitat destacada, el proper dissabte 10 de juny de 2023, a la Plaça de l’Església de l’Estartit tindrà lloc el taller “Creatiu: L’art de menjar peix” i el show cooking “Cuinem amb sèpia”.

Tags: campanyes gastronòmiques, clova, cuina marinera, gastronomia, L'Estartit, pesca, promoció econòmica, sèpia, societat, Torroella de Montgrí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Nova edició del taller per fer ratafia de les Gavarres a Sant Sadurní de l’Heura
Notícia següent
La Iaeden torna a denunciar la “incompatibilitat” del festival de música Norai amb l’entorn dels aiguamolls de l’Empordà

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes