Tot a punt per a la IX edició del Premi Josep Pallach d’Articles Periodístics

Palafrugell.- Entre el 22 de gener i el 31 de febrer de 2024 estarà obert el termini per presentar articles candidats a la IX edició del Premi Josep Pallach d’Articles Periodístics sobre transversalitat educativa.

Aquest guardó el convoquen conjuntament l’Ajuntament de Palafrugell i la Fundació Josep Pallach.
Els articles presentats han d’haver estat publicats durant l’any 2023 en qualsevol mitjà de comunicació imprès o digital amb el format propi del gènere periodístic d’article d’opinió o crònica d’anàlisi. El fet de participar en aquest premi pressuposa la total acceptació d’aquestes bases, la interpretació de les quals queda supeditada, en cas de dubte, a la resolució del jurat.
Aquests guardó forma part del conjunt dels Premis Josep Pallach que inclouen també el XIX Premi d’Experiències Educatives (en col·laboració entre la Fundació i l’Ajuntament de Figueres), i el IV Premi “Empreses per l’educació i el compromís social” (que assumeix en solitari la Fundació).
Les bases del Premi Josep Pallach d’Articles Periodístics es poden consultar clicant en aquest enllaç.

Tags: Ajuntament de Palafrugell, convocatòria, cultura, educacio, Fundació Josep Pallach, Palafrugell, periodisme, Premis, societat
Notícia anterior
Presentació a Canapost del llibre “L’Al-Àndalus. Els carolingis i els comtes catalans mercenaris” de Joan Casanova i Sallarés
Notícia següent
La Peixera del Terracotta Museu acull l’exposició “Enrajolats” de l’estudi Bussoga

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes