Una averia elèctrica afecta al “Barri de dalt” de Santa Cristina

Glòria Jara i Albertí

Santa Cristina d’Aro.-  Des del dissabte 4 de febrer els fanals de diversos carrers del barri de l’Església i del Pedró estan afectats per una averia elèctrica.

Durant els cinc primers dies, carrers com Salvador Duran, part de Salvador Dalí, Avinguda Església… es van quedar totalment a les fosques. Davant de les queixes dels veïns, l’Ajuntament de Santa Cristina va instal·lar dos focus de grans dimensions, un a cada extrem de la pujada de l’Església. Amb aquesta mesura s’intentava il·luminar part de l’Avinguda Església però alhora era un perill per a la circulació perquè enlluernaven els cotxes. Dies després, l’Ajuntament va contractar una empresa, que  malgrat no trobar la causa que va provocar l’averia, alguns fanals, no tots, han tornat a il·luminar, parcialment, els carrers del “Barri de dalt”. Per altra banda, a resultes d’aquesta averia, part del carrer Pere Geronès també ha quedat a les fosques.
Els veïns del casc antic de Santa Cristina porten més de 10 dies amb aquesta afectació. Manifesten que estan cansats de veure que els seus carrers no estant il·luminats correctament. Els crea malestar, inseguretat, problemes a les seves llars i sobretot mala imatge al poble de Santa Cristina. Esperem que s’arregli el més aviat possible!

Tags: averia, carrers, electricitat, enllumenat, il·luminació, queixes, Santa Cristina d'Aro, serveis, societat, veïns, xarxa elèctrica

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El Museu de la Mediterrània enceta la programació d’art contemporani 2023 amb “Maresia. El ritme pausat i constant d’un paisatge”
Notícia següent
Presentació del llibre “Deliciós mar” d’Enric Herce aquest dijous a l’Espai del Peix de Palamós

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes