Presentació del llibre “Deliciós mar” d’Enric Herce aquest dijous a l’Espai del Peix de Palamós

Palamós.- Poc més de dos anys després de la publicació de Sofregit. 50 receptes i històries particulars de la cuina catalana (2020), el xef i escriptor Enric Herce (Sant Feliu de Guíxols, 1962) presenta aquest dijous a les sis de la tarda a l’Espai del Peix de Palamós Deliciós mar. Receptes i històries de la Mediterrània.

Editat per Cossetània en català i per Lectio en castellà, el llibre proposa una travessia marina per gaudir descobrint quins són i com són tots els peixos, crustacis, cefalòpodes i altres animalons que habiten el nostre mar, i quan és el millor moment per comprar-los i portar-los a la cuina. Però no només això: el volum es complementa amb històries, experiències, consells culinaris i amb una cinquantena llarga de receptes que són el reflex de la passió que sent Herce pel mar i dels seus prop de cinquanta anys d’experiència rere els fogons de diversos restaurants.
La presentació anirà a càrrec del periodista Salvador Garcia-Arbós i del mateix autor.

Tags: cuina marinera, gastronomia, mediterrani, novetat editorial, palamós, peix, pesca, presentacio, receptes, societat, xef

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Una averia elèctrica afecta al “Barri de dalt” de Santa Cristina
Notícia següent
Finalistes dels XIV Premis Carles Rahola de Comunicació Local

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes