Palamós.- Poc més de dos anys després de la publicació de Sofregit. 50 receptes i històries particulars de la cuina catalana (2020), el xef i escriptor Enric Herce (Sant Feliu de Guíxols, 1962) presenta aquest dijous a les sis de la tarda a l’Espai del Peix de Palamós Deliciós mar. Receptes i històries de la Mediterrània.
Editat per Cossetània en català i per Lectio en castellà, el llibre proposa una travessia marina per gaudir descobrint quins són i com són tots els peixos, crustacis, cefalòpodes i altres animalons que habiten el nostre mar, i quan és el millor moment per comprar-los i portar-los a la cuina. Però no només això: el volum es complementa amb històries, experiències, consells culinaris i amb una cinquantena llarga de receptes que són el reflex de la passió que sent Herce pel mar i dels seus prop de cinquanta anys d’experiència rere els fogons de diversos restaurants.
La presentació anirà a càrrec del periodista Salvador Garcia-Arbós i del mateix autor.