Barcelona.- Una quinzena de cellers de la DO Empordà participaran a la segona edició de la Barcelona Wine Week que tindrà lloc a Fira de Barcelona, del 4 al 6 d’abril.
Els expositors empordanesos es concentraran a l’stand 280 del recinte firal, on mostraran una variada selecció de vins de la DO Empordà, principalment els eleaborats amb garnatxa i carinyena, les varietats tradicionals de la denominació empordanesa.
Els vins empordanesos també protagonitzaran un dels tastos professionals més destacats d’aquesta edició de la BWW, dirigit per la sommelier Audrey El tast porta per títol Viatge a l’Empordà a través dels sòls i les varietats tradicionals” i tindrà lloc el dilluns 4 a les 17 hores, En aquesta activitat, organitzada per la DO Empordà, es podran conèixer els viticultors, els projectes i els paisatges de cada vi. Es tastaran monovarietats de garnatxa roja, carinyena blanca i carinyena negra en diferents tipus de sòl.
La BWW és el saló de referència dels vins del Sud d’Europa. La segona edició congregarà la major oferta vitivinícola del país per mostrar tota la seva potència i varietat davant dels operadors nacionals. internacionals del sector, amb la voluntat de contribuir a la dinamització del sector.