Xevi porta il·lusió als geriàtrics i a les presons

Foto: Josep Mª Vicens

Glòria Jara i Albertí

Santa Cristina d’Aro.- “No perdem la il·lusió!” és el nom de la campanya que l’il·lusionista Xevi està portant a terme aquesta tardor. Una campanya benèfica com tantes altres que ha anat realitzant en el transcurs de la seva carrera artística.

Una d’elles va ser entre els anys 1990 i 1996. A partir del “Nadal Màgic”, Xevi va fer arribar la seva il·lusió a geriàtrics, residències de gent gran, centres penitenciaris… En altres ocasions ha optat per a la gent desafavorida i necessitada de totes les edats, des de mainada a gent d’edat avançada. Aquesta tardor la seva il·lusió ha tornat a entrar en els cors de la gent gran, principalment. Des del 27 de setembre fins al 19 de desembre l’il·lusionista Xevi està portant a terme un cicle d’actuacions benèfiques a diferents espais de la província de Girona. “No perdem la il·lusió!” ja ha arribat a la Residència Sant Feliu Gent Gran. Fundació Guíxols Surís, a la Residència de Les Germanetes dels Pobres de Girona, a la Residència Surís de Sant Feliu. Fundació Guíxols Surís, i també al Centre Penitenciari Puig de les Basses de Figueres. Aquesta nova campanya finalitzarà, aquest 2023, al Centre Geriàtric Maria Gay de Girona.
“No perdem la il·lusió” és una col·lecció de mirades diferent a les que rep en els festivals i actuacions diverses. Aquesta col·lecció està organitzada per Mans Màgiques del Món i el Gran Museu de la Màgia, i compta amb la col·laboració de la Fundació “la Caixa”.

Tags: actuacions, benèfic, campanya, Comarques gironines, cultura, Il·lusionista Xevi, màgia, presó, residència Gent Gran
Notícia anterior
El camp d’esports de Torroella de Montgrí estrena enllumenat més sostenible i eficient
Notícia següent
Això és el que pots fer per a desgravar a la propera renda

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes