11a edició dels “Sopars Maridats” de La Cuina de l’Empordanet

Baix Empordà.- Cada divendres del 6 d’octubre fins al 17 de novembre als diferents restaurants del col·lectiu La Cuina de l’Empordanet es dura a terme l’onzena edició dels “Sopars Maridats”.

Aquesta campanya gastronòmica neix l’any 2013 de la mà dels restaurants de la Cuina de l’Empordanet i els cellers de la Denominació d’Origen Empordà. És una invitació a gaudir de la gastronomia empordanesa en un sentit absolut: un binomi format per un cuiner i un/a cellerer/a que elaboren conjuntament un menú amb la millor combinació entre els plats i els vins.
Les reserves es fan directament a cadascun dels restaurants.

Tags: Alt i Baix empordà, cuina de l'empordanet, DO Empordà, gastronomia, maridatge, societat, sopars maridats, Vins DO Empordà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Més de 300 persones assisteixen a la celebració dels 50 anys de l’Escola Pere Rosselló de Calonge
Notícia següent
La pesca actual millora objectius de desenvolupament sostenible, segons un estudi desenvolupat pel Galp Costa Brava

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes