Barcelona.- En un acte celebrat aquest dijous al vespre al Museu Marítim de Barcelona, la Guia Michelin ha reconegut amb la categoria de “Recomanats” 145 restaurants de tot Catalunya.
És el primer cop que la guia fa un acte públic per reconèixer als establiments recomanats, amb el lliurament de la corresponent placa vermella que els acredita com a membres de la Guia Michelin d’aquest any. Es tracta de restaurants amb registres molt diferents, però als quals es reconeix la qualitat gastronòmica (control de coccions i textures, harmonia de gustos), la personalitat i la regularitat.
Igual que en el cas de les estrelles Michelin, la “recomanació” es guanya o es perd cada any, però suposa una empenta per als restaurants. 77 dels restaurants recomanats són a la demarcació de Barcelona, 14 a la de Lleida, 11 a la de Tarragona i 38 a la de Girona, dels quals 13 al Baix Empordà: Candlelight (Castell-Platja d’Aro i S’Agaró); Les Corones (L’Estartit); Casamar, El Far de Sant Sebastià, Pa i Raïm, La Sala de l’Isaac i Sa Jambina (Palafrugell); Entre dos Mons (Palamós); Sol Blanc, Es Portal i Pahissa del Mas… (Pals); i Bell-Lloc i Can Roquet (Santa Cristina d’Aro).
1 comentari. Leave new
Y el más concas de cinq clau no figura en esta lista???vaya si se lo merece de sobra