Cuina de resistència #26: Conill confitat

Abraham Simon-Ferré

L’activista de la cuina tradicional Abraham Simon-Ferré (Girona, 1967), autor de Cassoles de Girona. Receptes tradicionals a foc lent (Viena Edicions, 2016),  comparteix amb Revista del Baix Empordà i Empordà Gastronòmic receptes senzilles i molt econòmiques per aquests dies de confinament. Avui ens presenta la recepta “Conill confitat”.

Aquí teniu el vídeo:

https://www.facebook.com/abraham.simon.733/videos/10221214970151376/

Podeu seguir l’Abraham Simon a: https://www.facebook.com/abraham.simon.733

Tags: Abraham Simon, cuina de resistència, cuina tradicional, cultura patrimoni, gastronomia, receptes, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Les trucades al servei 900 900 120 contra la violència masclista s’han incrementat un 88% en confinament
Notícia següent
Cruïlles celebra la seva Festa Major de Sant Ponç amb un concert de Mazoni amb el poble de fons

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes