Divendres arrenca la 12a edició dels “Sopars Maridats” de La Cuina de l’Empordanet

Empordà

Aquest divendres 4 d’octubre comença la 12a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” del col·lectiu La Cuina de l’Empordanet, que s’allargarà fins al 29 de novembre.

La campanya gastronòmica “Sopars Maridats” neix l’any 2013, de la mà dels restaurants de la Cuina de l’Empordanet i els cellers de la Denominació d’Origen Empordà, i és una invitació a gaudir de la gastronomia empordanesa en un sentit absolut. Un binomi format per un cuiner i un/a cellerer/a que elaboren conjuntament un menú amb la millor combinació entre els plats i els vins.
Els encarregats de donar el tret de sortida a la campanya d’enguany seran el restaurant Aigua Blava de Begur, que maridarà els seus plats amb els vins del Celler Mas Geli de Pals, i el restaurant Vicus de Pals, que farà el mateix amb els vins del Celler Espelt de Vilajuïga. Les reserves es fan directament al restaurant i els menús es poden consultar al perfil d’Instagram del col·lectiu, @cuinaempordanet.

Tags: Alt i Baix empordà, campanyes gastronòmiques, cuina de l'empordanet, DO Empordà, gastronomia, societat, sopars maridats, Vins DO Empordà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Calonge i Sant Antoni celebra el Dia Internacional de la Gent Gran
Notícia següent
La DOP Oli Empordà preveu una collita de qualitat i millor que l’any passat, però lluny de la producció d’un any normal

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes