Aquest divendres 4 d’octubre comença la 12a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” del col·lectiu La Cuina de l’Empordanet, que s’allargarà fins al 29 de novembre.
La campanya gastronòmica “Sopars Maridats” neix l’any 2013, de la mà dels restaurants de la Cuina de l’Empordanet i els cellers de la Denominació d’Origen Empordà, i és una invitació a gaudir de la gastronomia empordanesa en un sentit absolut. Un binomi format per un cuiner i un/a cellerer/a que elaboren conjuntament un menú amb la millor combinació entre els plats i els vins.
Els encarregats de donar el tret de sortida a la campanya d’enguany seran el restaurant Aigua Blava de Begur, que maridarà els seus plats amb els vins del Celler Mas Geli de Pals, i el restaurant Vicus de Pals, que farà el mateix amb els vins del Celler Espelt de Vilajuïga. Les reserves es fan directament al restaurant i els menús es poden consultar al perfil d’Instagram del col·lectiu, @cuinaempordanet.