Dos restaurants gironins perden la seva estrella Michelin

Girona (ACN).- El teatre Lope de Vega de Sevilla va acollir ahir a la nit la gala d’entrega de les estrelles Michelin del 2020 on dos establiments gironins han perdut l’estrella que ostentaven: el restaurant Els Brancs de Roses (Alt Empordà) i el Terra de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà).

Precisament aquest últim, ubicat a l’hotel Alàbriga i que regenta Paco Pérez, havia obtingut el guardó l’any passat que ara ha perdut i tampoc ha tingut fortuna enguany a l’hora d’obtenir la tercera estrella en el seu restaurant Miramar de Llançà (Alt Empordà) quedant-se novament a les portes amb dues distincions. De la mateixa manera, Les Cols d’Olot (Garrotxa), també ha repetit dues estrelles Michelin. Al seu torn, El Celler de Can Roca de Girona, ha obtingut novament les tres estrelles igualat només a Catalunya per l’ABaC de Barcelona propietat de Jordi Cruz.
Pel que fa als restaurants gironins amb una estrella Michelin que repeteixen aquests son Castell de Peralada, Ca l’Arpa de Banyoles, Les Magnòlies d’Arbúcies, Empòrium de Castelló d’Empúries, Bo.TiC de Corçà, Casamar de Llafranc, Els Tinars de Llagostera, La Cuina de Can Simon a Tossa de Mar, La Fonda Xesc a Gombrèn, La Massana de Girona i Ca l’Enric de la Vall de Bianya.

Tags: Comarques gironines, cultura, estrelles michelin, gastronomia, reconeixement

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Audrey Doré, d’El Celler de Can Roca, Millor Sommelier de Catalunya 2019
Notícia següent
Begur, Palamós, primeres “Viles Marineres” del Baix Empordà. La Bisbal d’Empordà, “Ciutat i Vila amb caràcter”

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes