El restaurant Entre dos Móns de Palamós s’uneix al col·lectiu La Cuina de l’Empordanet

Palamós

El restaurant Entre dos Móns de Palamós es la última incorporació del col·lectiu gastronòmic La Cuina de l’Empordanet.

El restaurant està liderat per Mila Acosta i Roger Cama. Acosta és propietària i xef de cuina, nascuda a Lima. Amb només 19 anys va arribar a Barcelona per formar-se en l’ofici, i el seu impressionant currículum inclou grans noms com Via Veneto, Gaig, Lasarte i Dos Cielos. Roger Cama, propietari i pastisser, va néixer a Palafrugell, i compta amb una trajectòria que destaca per passar per establiments com Casamar, Neichel, Via Veneto, Drolma, Coure, Pollen Street Social i Ogasawara-Hakushaku-Tei.
El nom Entre dos Mons reflecteix la fusió de dues cultures: la peruana i la catalana. La seva cuina es basa en la passió, amb bases a foc lent i hores de dedicació, recreant aromes i records d’infància. Aposten pels millors productes de proximitat i temporada, treballant mà a mà amb productors locals i petites bodegues.

Tags: cuina de l'empordanet, gastronomia, incorporació, palamós, restaurants, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Els Agents Rurals intervenen a Girona un 63% menys d’espècies ornamentals de Nadal arrancades sense permís dels boscos
Notícia següent
Es realitza la tradicional visita institucional a la gent gran per part dels regidors i regidores de Palafrugell

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes