El restaurant Entre dos Móns de Palamós es la última incorporació del col·lectiu gastronòmic La Cuina de l’Empordanet.
El restaurant està liderat per Mila Acosta i Roger Cama. Acosta és propietària i xef de cuina, nascuda a Lima. Amb només 19 anys va arribar a Barcelona per formar-se en l’ofici, i el seu impressionant currículum inclou grans noms com Via Veneto, Gaig, Lasarte i Dos Cielos. Roger Cama, propietari i pastisser, va néixer a Palafrugell, i compta amb una trajectòria que destaca per passar per establiments com Casamar, Neichel, Via Veneto, Drolma, Coure, Pollen Street Social i Ogasawara-Hakushaku-Tei.
El nom Entre dos Mons reflecteix la fusió de dues cultures: la peruana i la catalana. La seva cuina es basa en la passió, amb bases a foc lent i hores de dedicació, recreant aromes i records d’infància. Aposten pels millors productes de proximitat i temporada, treballant mà a mà amb productors locals i petites bodegues.