Es celebra la VI Nit del Gourmet Català al Mas Marroch de Vilablareix

Vilablareix.- El Clúster Gourmet de Catalunya va organitzar aquest dijous la sisena edició de la Nit del Gourmet Català, el punt de trobada anual d’empreses i productors del sector a Catalunya.

L’acte va tenir lloc al Mas Marroch de Vilablareix, amb la presència del president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès; la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, i l’alcalde de Vilablareix, David Mascort, entre d’altres autoritats.
En primer lloc, van fer un recorregut per la quarantena d’espais expositius de les marques de Catalonia Gourmet, per conèixer els seus productes i descobrir-ne les novetats. Tres d’aquestes empreses compten amb el segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent, de la Diputació de Girona: Can Bech, Anela Fruits i Alma Coffee Center.
Posteriorment, es van entregar els guardons d’enguany. El Premi Gourmet Català de l’Any va ser per a Montserrat Fontané, cuinera de Can Roca. Va recollir-lo el seu fill, Josep Roca, sommelier d’El Celler de Can Roca. En l’acte, també es va premiar la revista Cuina i les empreses Hort del Silenci, de Lleida, i Vallformosa, de Barcelona.
El Clúster Gourmet, creat el 2010, està format per 61 socis d’empreses de les quatre demarcacions catalanes. Representen un volum total de 304 milions d’euros i més de 3.000 treballadors. Entre els seus objectius, hi figuren el posicionament i la promoció de la internacionalització de les marques que l’integren, la contribució a la comercialització dels seus productes i l’acompanyament en innovació i digitalització.

Tags: alimentació, Catalunya, clúster, comerç, cultura, empreses, gastronomia, gourmet, Premis, promoció econòmica, reconeixement, sector, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
L’ACA declara l’alerta per sequera a 22 municipis de l’Alt Empordà i es fixen actuacions per a optimitzar l’ús de l’aigua
Notícia següent
Les comarques gironines creen 16.900 llocs de treball al tercer trimestre i la taxa d’atur baixa 3 punts fins al 10,8%

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes