Èxit en la Jornada d’Innovació i lideratge empresarial organitzada per la Xarxa de Polígons del Baix Empordà

La Bisbal d’Empordà.- La Xarxa Polígons Baix Empordà, a través de l’Oficina Tècnica de Suport als Polígons (OTSP), ha organitzat una jornada d’innovació i lideratge empresarial des de la perspectiva de la col·laboració publicoprivada.

L’acte s’ha celebrat al Teatre El Mundial amb la participació de l’Ajuntament de La Bisbal d’Empordà, i ha comptat amb la benvinguda de Xavier Dilmé, segon tinent d’alcalde a l’Ajuntament de la capital del Baix Empordà i amb la presentació d’Enric Marquès, vicepresident primer i conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà.
De la mà de Xavier Marcet, president de Lead to Change i consultor d’estratègia, innovació i transformació d’organitzacions, els assistents han pogut gaudir d’una masterclass narrada en primera persona. S’han posat sobre la taula temes com la innovació i la importància del lideratge, i el canvi a través de l’experiència pròpia del ponent en la gestió de projectes empresarials. Marcet ha contextualitzat el seu punt de vista entorn el desenvolupament empresarial i ha recalcat que la base de tota empresa és l’ambició i l’equilibri: “Equilibri és créixer fent créixer els altres”, ha emfatitzat.
Altres punts que s’han tractat a la jornada han estat la importància de marcar un full de ruta, el rendiment en la comunicació, l’autenticitat o la complexitat, entre altres.
L’esdeveniment ha volgut oferir una mirada plural i de reclam per les administracions locals i el teixit empresarial de la comarca que posa el seu granet de sorra en la dinamització i la promoció econòmica del territori. Durant el torn obert de paraules, les persones participants han posat de manifest la necessitat de facilitar els tràmits per relacionar-se amb l’administració o la dificultat de cobrir llocs de treball relacionats amb els oficis entre d’altres.
El vicepresident del Consell Comarcal ha estat l’encarregat de posar punt final a una jornada que ha comptat amb un centenar d’assistents provinents d’arreu de la comarca. Marquès ha emplaçat a tots els municipis i empreses a sentir-se partícips de la iniciativa i ha puntualitzat que “cal sumar, aglutinar i acompanyar a tots els municipis cap a uns objectius de creixement que impliquin potenciar el sector industrial i posar al mapa la comarca del Baix Empordà”.
L’àrea de promoció econòmica del mateix consell contribueix a promoure valors com la inclusió laboral dels col·lectius vulnerables, la consolidació empresarial, l’impuls de l’emprenedoria, la planificació estratègica i l’estimulació de l’associacionisme, entre altres iniciatives. Alhora, el Consell Comarcal en el seu conjunt ofereix assessorament en una àmplia gamma d’àmbits, incloent-hi activitats econòmiques, urbanisme, manteniment dels polígons industrials, gestió de residus, acompanyament en la implantació i consolidació d’empreses, entre d’altres serveis essencials per al desenvolupament econòmic i social de la comarca.

 

Tags: activitats econòmiques, Baix Empordà, comerç, Consell Comarcal, desenvolupament, economia, empreses, innovació, jornades, polígon, promoció econòmica, serveis, societat, xarxa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Els pressupostos destinen 10,2 milions a l’actual i futur hospital Trueta i 16 a la plataforma d’assaig al golf de Roses
Notícia següent
Xerrada per restaurar el camí de traginers de la vall de Bell·lloc de Palamós

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes