Finalitza la desena edició de “Sopars maridats” amb prop de 600 comensals

Baix Empordà.- Aquesta tardor ha tingut lloc la desena edició dels Sopars Maridats.

En el marc d’aquesta iniciativa s’han dut a terme, al llarg de tots els divendres des del 7 d’octubre fins al 2 de desembre, 16 àpats confeccionats per parelles formades per un restaurant de La Cuina de L’Empordanet i un celler de la DO Empordà. Tant uns com altres havien treballat conjuntament de forma prèvia per portar a taula la millor combinació entre els plats i els vins que formarien el menú.
Els restaurants participants han estat Saó (per partida doble), Aquamare, Terrassa Terramar, Vicus, La Plaça, Es Portal, Aurum, El Roser 2, Casamar, La Cala Taverna, Aradi, Diferent, Tinars, Godard i Bo.TiC. Els Sopars Maridats han comptat amb els vins dels cellers Brugarol, *La Vinyeta, Mas Geli, Hugas de Batlle, Mas Pòlit, Vinyes dels Aspres, AV Bodeguers, Pere Guardiola, Clos d’Agon, Terra Remota, Martín Faixó, Mas Llunes, Arché Pagès, Martí Fabra, Vinyes d’Olivardots i Perelada.
En total els diversos Sopars Maridats han reunit prop de 600 comensals, amb una mitjana d’uns 37 assistents a cada àpat. El preu dels menús degustació maridats, fixat per cada restaurant, ha estat de 75 euros de mitjana.
Enguany, amb motiu de la celebració de les deu edicions de “Sopars Maridats”, tots els assistents a l’esdeveniment han rebut com a obsequi un llevataps commemoratiu de la Cuina de l’Empordanet.

Origen dels “Sopars Maridats”
Aquesta campanya va néixer amb l’objectiu d’oferir una proposta gastronòmica en un sentit total: empordanesa i d’alta qualitat. També d’enfortir i consolidar relacions entre els cellers i els restaurants, que són els dos col·lectius que fonamenten la riquesa de la gastronomia empordanesa, així com d’aconseguir dinamitzar el sector en una època de l’any amb menys moviment turístic a la zona que a l’estiu, mobilitzant públic tant local com nacional.

Tags: balanç, campanyes gastronòmiques, Costa Brava Centre, cuina de l'empordanet, cultura, DO Empordà, gastronomia, maridatge, societat, sopars maridats, Vins DO Empordà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Primera celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat de manera conjunta amb les diferents entitats de la comarca
Notícia següent
Detenen a la Jonquera una persona que portava cocaïna, heroïna i marihuana

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes