La Cafeteria de Palamós Gent Gran s’uneix a la iniciativa ”Too Good To Go”

Palamós.- A partir de dimecres, 1 de setembre, la cafeteria de Palamós Gent Gran s’uneix també a l’aplicació “Too Good To Go” per evitar el malbaratament del menjar a l’establiment.

La iniciativa d’Emporhotel, l’empresa que gestiona els serveis d’hoteleria i neteja, ajuda a donar compliment a la llei 3/2020 de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris i s’emmarca en la voluntat de SSIBE de ser més sostenibles i reduir la seva petjada ecològica en el medi ambient.
Així doncs, a partir de dimecres, la cafeteria ofereix uns tres menús diaris per 3,99 euros, que consten en primer i segon plat i postres i que es poden recollir de les 16 a les 17 hores a la mateixa cafeteria, una vegada finalitzada el servei de dinar.

Com funciona?
El funcionament de l’aplicació és molt senzill: les persones interessades s’han de descarregar l’aplicació “Too Good To Go” al seu mòbil i triar l’establiment on comprar el menú. El pagament es fa a través de la plataforma i la persona usuària rebrà un número de comanda que ha d’ensenyar en el moment de la recollida. El menú variarà en funció de l’excedent diàri.

Ja en funcionament a la cafeteria de l’Hospital de Palamós
Aquesta iniciativa ja ha estat provada i està en funcionament des del passat mes d’abril al Consultorivm Cafè, la cafeteria de l’Hospital de Palamós. En aquests 5 mesos, s’han “salvat” més de 380 menús i amb una valoració molt positiva tant per usuaris com professionals.

Tags: alimentació, aplicació, gastronomia, gent gran, malbaratament alimentari, medi ambient, palamós, sostenibilitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
INSPAI publica el llibre “Mirades a la col·lecció: Una lectura contemporània a 100 anys d’imatges (1860-1960)”
Notícia següent
Arriba la Festa Major dels Masos de Pals

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes