“La màgia de les singularitats” a Santa Cristina

Glòria Jara i Albertí

Santa Cristina d’Aro.- Vivim envoltats de singularitats de tota mena però, a vegades a causa del ritme frenètic que portem, ens és complicat aturar-nos a pensar-hi.

Amics de La Casa Màgica encetarà el nou any organitzant una conferència-col·loqui que porta per títol “La màgia de les singularitats”. Josep Mª Corretger, enginyer industrial i president dels Amics de La Casa Màgica, explicarà què és una singularitat i tractarà diverses situacions de canvis d’estat que podem trobar en diferents àmbits. Segons Corretger, podem trobar singularitats a l’Univers com el big bang, al món físic, a les matemàtiques, al món religiós, a les diferents etapes de la història… És a dir, l’enginyer industrial i president dels Amics de La Casa Màgica ens farà adonar que alguns dels fets que ens són molt quotidians, en realitat són singulars.
La conferència tindrà lloc el dissabte 28 de gener a les 7 de la tarda a la sala d’exposicions “la Caixa” de Santa Cristina d’Aro. L’acte cultural comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, “la Caixa”, els Serveis Territorials de Girona del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i La Casa Màgica –col·lecció Xevi.

Tags: amics de la casa màgica, ciència, conferència, cultura, Salut, Santa Cristina d'Aro, singularitat, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Més de 500 ciclistes participaran a la VolCAT Platja d’Aro, amb els primers punts UCI de la temporada i puntuables pels Jocs Olímpics de París 2024
Notícia següent
L’edificació s’estanca a les comarques gironines durant el 2022 però encara es manté per damunt les xifres prepandèmia

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes