La Taverna del Mar ret un homenatge als Banys de S’Agaró amb un menú especial per al seu centenari el 2020

Alberto Depau, Director de La Gavina, Virginia Ensesa, RomainFornell, Lluís Planas, Julia Ensesa, Josep Ensesa

S’Agaró.- La família Ensesa, propietària de l’emblemàtic l’Hostal de La Gavina i del restaurant La Taverna del Mar, commemoren el centenari dels Banys de S’Agaró amb un menú especial que ret homenatge a les històriques casetes de la platja de Sant Pol, que el 2020 compleixen 100 anys.

Romain Fornell i Lluís Planas, assessor gastronòmic i xef respectivament del restaurant La Taverna del Mar, han elaborat una proposta gastronòmica on destaca, entre d’altres plats, el que serà l’estrella del menú del centenari: una recepta de mar i muntanya amb llagosta i pollastre, de la qual l’escriptor Josep Pla va fer referència en alguna de les seves obres.
Per altra banda també s’han presentat també els quatre menús -disponibles fins el 22 de desembre- que ofereix La Taverna del Mar per a les celebracions prèvies a les festes de Nadal. Marina 35€, Garbí 45€, Caleta 45€ i Mirador 59€, en els que es proposen diferents entrants per a compartir i diversos plats principals a escollir.
Per reserves: Telèfon: 972 82 16 69 – E-mail: comercial@latavernadelmar.cat

Restaurant La Taverna del Mar
La Taverna del Mar és un referent de la cuina marinera, basada en el peix fresc i el marisc de les llotges de la Costa Brava i dels productes de la terra de l’Empordà.
Amb l’arribada el 2017 de Lluís Planas al capdavant de la cuina i l’assessorament gastronòmic del xef Romain Fornell, La Taverna del Mar ofereix una proposta consolidada, incorporant nous suggeriments cada temporada.

 

En els seus inicis La Taverna del Mar va néixer com a “merendero” de platja al costat de les històriques casetes de bany de S’Agaró. La Taverna del Mar és una joia del Modernisme i està catalogada com a Bé Cultural d’Interès Local.


Restaurada el 2014, és actualment un restaurant marisqueria d’alta qualitat, elegant, confortable i amb una terrassa al costat del mar que ofereix unes vistes espectaculars. Des del 2018 compta amb una terrassa chill-out que ofereix una variada carta de còctels clàssics, vins, caves i xampanys per a les nits d’estiu.

Tags: #JoSocEmpordà, #orgulldeserpremsacomarcal, gastronomia, historia, S'Agaró, Taverna del Mar, turisme
Notícia anterior
Nova edició del Cap de setmana del Vi de Pagès de Calonge
Notícia següent
Dues empreses gironines creen el primer aiguardent de poma doblement envellit a l’estil “Calvados”

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes