
S’Agaró.- La família Ensesa, propietària de l’emblemàtic l’Hostal de La Gavina i del restaurant La Taverna del Mar, commemoren el centenari dels Banys de S’Agaró amb un menú especial que ret homenatge a les històriques casetes de la platja de Sant Pol, que el 2020 compleixen 100 anys.
Romain Fornell i Lluís Planas, assessor gastronòmic i xef respectivament del restaurant La Taverna del Mar, han elaborat una proposta gastronòmica on destaca, entre d’altres plats, el que serà l’estrella del menú del centenari: una recepta de mar i muntanya amb llagosta i pollastre, de la qual l’escriptor Josep Pla va fer referència en alguna de les seves obres.
Per altra banda també s’han presentat també els quatre menús -disponibles fins el 22 de desembre- que ofereix La Taverna del Mar per a les celebracions prèvies a les festes de Nadal. Marina 35€, Garbí 45€, Caleta 45€ i Mirador 59€, en els que es proposen diferents entrants per a compartir i diversos plats principals a escollir.
Per reserves: Telèfon: 972 82 16 69 – E-mail: comercial@latavernadelmar.cat
Restaurant La Taverna del Mar
La Taverna del Mar és un referent de la cuina marinera, basada en el peix fresc i el marisc de les llotges de la Costa Brava i dels productes de la terra de l’Empordà.
Amb l’arribada el 2017 de Lluís Planas al capdavant de la cuina i l’assessorament gastronòmic del xef Romain Fornell, La Taverna del Mar ofereix una proposta consolidada, incorporant nous suggeriments cada temporada.
En els seus inicis La Taverna del Mar va néixer com a “merendero” de platja al costat de les històriques casetes de bany de S’Agaró. La Taverna del Mar és una joia del Modernisme i està catalogada com a Bé Cultural d’Interès Local.
Restaurada el 2014, és actualment un restaurant marisqueria d’alta qualitat, elegant, confortable i amb una terrassa al costat del mar que ofereix unes vistes espectaculars. Des del 2018 compta amb una terrassa chill-out que ofereix una variada carta de còctels clàssics, vins, caves i xampanys per a les nits d’estiu.