Les empreses socialment responsables del Baix Empordà reben un reconeixement públic

Palamós.- El Consell Comarcal del Baix Empordà, juntament amb la Xarxa Comarcal Tècnica de Promoció Econòmica del Baix Empordà (Begur, la Bisbal d’Empordà, Calonge-Sant Antoni, Castell,Platja d’Aro i S’Agaró, Forallac, Palafrugell, Palamós, Pals, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro i Torroella de Montgrí) han realitzat un reconeixement públic a aquelles empreses socialment responsables de la comarca que han participat de la convocatòria i compleixen els requisits de les bases consensuades.

Les empreses reconegudes han demostrat realitzar pràctiques vinculades als Objectius de Desenvolupament Sostenible que marca l’Agenda 2030.
La finalitat és donar visibilitat a aquelles empreses del territori que generen un bon impacte social comportant-se de manera respectuosa amb totes les persones de l’organització, especialment en el sector de l’hostaleria i la restauració es planteja el repte de revisar la gestió de les persones treballadores per tal de proposar solucions per adaptar-se a nous models. Cal donar visibilitat a aquelles empreses que no només es centren en la opinió dels seus clients o en la millora del producte, sinó aquelles que tenen una aposta clara per la millora de les condicions laborals, la captació de personal amb condicions i horaris transparents, empreses que han estat capaces d’adaptar-se a la nova realitat del mercat i dels candidats des de la perspectiva de  la sensibilització amb el seu entorn social i econòmic.

Les empreses reconegudes han estat:  Verdsolar, Sarfa, Amco Mecanitzats Empordà,  Lapona Armario Sostenible, Escampa Hotels, Instal·lacions Sasarols, Fundació Remença, Hotel Bell repós, Limonchi Assessors, Hotel Cosmopolita, Mas Cruïlles, Hotel Castell d’Empordà, Ecosol, Limpezas Let’s go, Aparthotel Arrels, J.Vigas, Fitor Forestal, Meca Centre, Hotel Casamar, Associació de l’Organització de Productors de Peix de Palamós, Peixos Torrent, La Fleca Detall, Home Service, Hotel La Costa-Balade ,Dos kiwis, Helena Jornet Finques, Anncon Lleure i Oci,Fundació Guíxols Surís, El teu Turisme,Lalelei is beauty,Organic Cotton Colours, Codex Formació i Assessorament, Casa Santa Elena, Argana Bio,Restaurant les Corones, Take Your week, Tell Fusta i Fotovol.
La tercera jornada de reconeixement de bones pràctiques realitzada al Teatre la Gorga de Palamós ha comptat amb l’assistència dels responsables polítics del Consell Comarcal juntament amb alcaldes, alcaldesses i regidors/es de cada municipi que han lliurat aquest atorgament.
La jornada ha finalitzat amb la intervenció de la Sra. Imma Pérez, directora de Nottopic, docent i especialista en sostenibilitat, innovació, estratègia de màrqueting i comunicació amb la ponència “Connexió entre igualtat, competitivitat de l’empresa i generació de triple impacte”.
En el marc de la seva intervenció ha posat en valor com les empreses que aposten per la igualtat són més eficients, productives, innovadores i rendibles, generant de manera més profunda transformació i impacte positiu al seu entorn. També ha compartit amb l’audiència tres grans claus per fer que la igualtat a l’empresa sigui una gran palanca d’acceleració de la sostenibilitat, el desenvolupament del talent i la generació de valor compartit, contribuint al desplegament de molts dels objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

Tags: Baix Empordà, bones pràctiques, Consell Comarcal, desenvolupament, empreses, hostaleria, promoció econòmica, reconeixement, restauració, societat, sostenibilitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Palamós acull aquest diumenge la festa “Els museus surten al carrer”
Notícia següent
Una vintena d’entitats critiquen la manera com es va desocupar un bloc a Figueres

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes