Nova experiència enogastronòmica a Pals: “Fem una passejada entre glop i queixalada!”

Pals.- Sandra Bisbe i Lluís, Guia Acreditada del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter; Iolanda Bustos, xef experta en cuina botànica i productes de l’Empordà; i Anna Pérez Cansell, copropietària, sommelier i elaboradora vinícola del Mas Geli de Pals, proposen de juny a octubre una nova experiència enogastronòmica a Pals.

Es tracta de la “Passejada enogastronòmica. Arrossars i vinyes de Pals”, que es desenvolupa en el marc incomparable de les vinyes i els arrossars de Pals entorn al Celler Mas Geli, un espai encantador amb unes de les millors vistes de l’Empordanet i des d’on es pot gaudir d’unes esplèndides postes de sol.

Cadascuna d’aquestes tres dones empordaneses aporta a l’experiència enogastronòmica a tres bandes allò que l’apassiona. La Sandra aporta la seva mirada particular del paisatge, i a través de les seves observacions i comentaris s’entén perfectament com es va formar la plana al·luvial del Baix Empordà, el perquè dels arrossars, el procés del cultiu de l’arròs, la seva història i la de la seva gent. La Iolanda aporta la seva sensibilitat culinària, en la qual les flors i la natura hi tenen un paper molt important, però que en aquesta ocasió cedeixen part del protagonisme a l’arròs de Pals. La xef presenta un tastet variat de plats d’arròs, explicant les diferents varietats que es cultiven en aquesta zona i la cultura gastronòmica de l’arròs a l’Empordà. I, finalment, l’Anna i el seu germà Lluís, fan d’amfitrions per explicar el seu projecte vitivinícola i maridant de manera brillant cada un dels plats amb vins propis creats mitjançant l’agricultura ecològica.

L’activitat “Fem una passejada entre glop i queixalada!” es realitza cada dimarts de l’1 juny al 12 d’octubre a les set de la tarda a Mas Geli i té una durada aproximada de tres hores. Comença amb un passeig guiat d’una hora i mitja amb la Sandra que permet gaudir de l’espectacle visual que ofereixen els camps d’arròs inundats. El recorregut porta de nou els visitants al Mas Geli, on la Iolanda i l’Anna posen en boca tot allò vist al llarg de la ruta.

Es tracta d’una experiència adaptada a tots els públics, des dels més petits als més canins (aquests últims lligats), adaptant la beguda i el preu a cadascun d’ells. Per a més informació i reserves es poden consultar les següents webs: www.sandrabisbe.cat o www.masgelipals.cat.

Tags: arros de pals, cultura patrimoni, enogastronomia, enoturisme, gastronomia, Iolanda Bustos, maridatge, Mas Geli, paisatge, pals, Sandra Bisbe, societat, Vins DO Empordà, visites guiades

1 comentari. Leave new

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El Festival Ítaca celebra l’inici de l’estiu amb vuit concerts a la platja de l’Estartit
Notícia següent
“Les Nits d’Acústica”, la versió adaptada a la pandèmia del festival de Figueres, se celebrarà del 26 al 29 d’agost

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes