Catalunya.- Els plats que formen la cuina catalana han evolucionat al llarg de la història, fins assolir una gran acceptació.
Albertí Editor, de la mà d’Albert Vidal, presenta la història i evolució de 47 menjars ben coneguts que, de ben segur, ni que sigui en alguna ocasió, tothom ha tastat, com l’amanida, la botifarra amb mongetes, el bacallà a la llauna, l’escudella i carn d’olla, els calamars a la romana, el trinxat de col i patata, l’arròs a la cubana i a la cassola, l’empedrat, els cargols a la llauna, l’ànec amb peres, la coca de recapte… Plats propis i forans, que per alguna raó han triomfat entre nosaltres i els hem adoptat.
Nascut a Barcelona l’any 1940, Albert Vidal també es l’autor en aquesta mateixa col·lecció dels llibres “Per què diem…? L’origen de 100 dites populars” i “Per què celebrem…? L’origen de 100 festes populars”.
1 comentari. Leave new
Llibre “Per què mengem? L’origen de 47 plats habituals” d’Albert Vidal i amb 130 imatges.
Si voleu llegir el pròleg, el sumari, un capítol i veure algunes imatges podeu mirar l’enllaç:
https://albertieditor.cat/index.php?route=product/product&path=89&product_id=106