Novetat editorial: “Per què mengem…? L’origen de 47 plats habituals”, d’Albert Vidal

Catalunya.- Els plats que formen la cuina catalana han evolucionat al llarg de la història, fins assolir una gran acceptació.

Albertí Editor, de la mà d’Albert Vidal, presenta la història i evolució de 47 menjars ben coneguts que, de ben segur, ni que sigui en alguna ocasió, tothom ha tastat, com l’amanida, la botifarra amb mongetes, el bacallà a la llauna, l’escudella i carn d’olla, els calamars a la romana, el trinxat de col i patata, l’arròs a la cubana i a la cassola, l’empedrat, els cargols a la llauna, l’ànec amb peres, la coca de recapte… Plats propis i forans, que per alguna raó han triomfat entre nosaltres i els hem adoptat.
Nascut a Barcelona l’any 1940, Albert Vidal també es l’autor en aquesta mateixa col·lecció dels llibres “Per què diem…? L’origen de 100 dites populars” i “Per què celebrem…? L’origen de 100 festes populars”.

Tags: alimentació, cuina, cultura, gastronomia, historia, llibres, novetat editorial, societat

1 comentari. Leave new

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
La Policia Local de Palafrugell aixeca 7 actes de tinença i consum de substàncies estupefaents a la via pública gràcies a la nova unitat canina
Notícia següent
Figueres presenta la campanya “Figueres. Fem-la millor”, per sensibilitzar sobre la importància del civisme a la ciutat

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes