Pals.- La Cuina de l’Empordanet ha presentat aquest dilluns al matí la seva nova guia de restaurants en un acte que s’ha fet a Es Portal Restaurant & Hotel Boutique i que ha comptat amb la presència de caps de cuina i de sala dels 13 restaurants que formen part del col·lectiu gastronòmic empordanès; del seu president, Vicenç Fajardo; i del diputat de la Diputació de Girona, Josep Sala.
especte a la darrera edició de la guia, de la temporada passada, hi ha canvis en bona part de les fotografies emprades. La principal novetat d’enguany és que els membres de la Cuina de l’Empordanet llueixen la nova indumentària de l’associació, d’impactant blau marí. Es continua, a més, posant a la mateixa alçada els caps de cuina i de sala, donant continuïtat a l’aposta per reivindicar i dignificar els professionals de sala dels restaurants.
La guia, que s’ha editat en dues versions –una en català i francès, i l’altra en castellà i anglès– serveix per donar a conèixer i promocionar els 13 restaurants que integren el col·lectiu. A més, la publicació de La Cuina de l’Empordanet també és una eina útil per als informadors turístics de la zona, ja que es distribueix a oficines de turisme i altres punts d’informació. En aquest sentit, cal dir que la guia no només està pensada de cara als visitants i turistes sinó també per la gent local amb l’objectiu que gaudeixin dels establiments de més prestigi i renom del territori. A més a més, es pot llegir en un format digital i interactiu a https://www.flipsnack.com/CD8C9C5569B/guia-ce-2023/full-view.html.