Presentada la nova guia de restaurants 2024-25 de La Cuina de l’Empordanet

Begur.- La Cuina de l’Empordanet ha presentat aquest dilluns al matí la seva nova guia de restaurants en un acte que s’ha fet a l’Hotel Aigua Blava de Begur i que ha comptat amb la presència de caps de cuina i de sala dels 11 restaurants que formen part del col·lectiu gastronòmic empordanès; del seu president, Vicenç Fajardo; de la diputada delegada de Girona Excel·lent i Mercats de la Diputació de Girona, Vanessa Peiró i la Presidenta del Consell Comarcal del Baix Empordà, Gloria Marull.

La guia és la carta de presentació del col·lectiu, amb la qual es dona a conèixer quins són els restaurants membres de l’associació, es fa difusió de la informació bàsica de cada restaurant mitjançant la comunicació clara i accessible.
La guia contribueix a crear una identitat de marca coherent, donant protagonisme als espais interiors i exteriors dels restaurants, així com a les fotografies conjuntes de caps de cuina i de sala. Aquesta decisió va en sintonia amb la línia de treball que està adoptant el col·lectiu de dignificar i donar més visibilitat a la feina que fa el personal de sala, així com posar-la a l’alçada del de cuina.
La guia, que s’ha editat en dues versions –una en català i francès, i l’altra en castellà i anglès–  serveix per donar a conèixer i promocionar els 11 restaurants que integren el col·lectiu: Aigua Blava (Begur), Aquamare (Platja de Pals), Aradi (Platja d’Aro), Bo.TiC (Corçà), Casamar (Llafranc), Godard (S’Agaró), La Plaça (Madremanya), Saó (Fonteta), Terrassa Terramar (Llafranc), Tinars (Llagostera) i Vicus (Pals). A més, la  publicació de La Cuina de l’Empordanet també és una eina útil per als informadors turístics de la zona, ja que es distribueix a totes les oficines de turisme de la comarca i altres punts d’informació. En aquest sentit, cal dir que la guia no només està pensada de cara als visitants i turistes sinó també per la gent local amb l’objectiu que gaudeixin dels establiments de més prestigi i renom del territori. A més a més, es pot llegir en un format digital i interactiu a https://www.flipsnack.com/CD8C9C5569B/guia-cuina-empordanet-2024/full-view.html.

Tags: Baix Empordà, cuina de l'empordanet, gastronomia, guia, presentacio, restaurants, societat, turisme
Notícia anterior
Aliança dels municipis de la Vall d’Aro i Sant Feliu de Guíxols per dissenyar i desplegar en els propers anys un pla estratègic pel desenvolupament econòmic i la creació d’ocupació al territori
Notícia següent
El Govern aixeca l’emergència per sequera al sistema Ter-Llobregat

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes