Castell-Platja d’Aro.- La primera edició de la renovada campanya gastronòmica de primavera “Faves i Pèsols” a dotze restaurants Platja d’Aro, del 10 de maig al 2 de juny de 2019, recupera l’esperit d’una de les primeres iniciatives gastronòmiques al municipi ara fa més d’una dècada: Faves, pèsols i suquet.
En la nova proposta els establiments incorporen en les seves cartes plats amb les faves i els pèsols com a protagonistes. Els establiments participants i les propostes que presenten cadascun són: Aradi (faves i pèsols a la catalana – 15 euros), Bon Dia (faves amb pèsols, botifarra negra i alls tendres – 12 euros), Can Pijaume (favetes baby amb xipirons – 11’90 euros), DGust (faves amb botifarra de perol sobre cremós de patata i pèsol – 12’90 euros), El Racó de l’Epi (faves i pèsols a la catalana amb xops de carxofes – 13 euros), Jarana (faves i pèsols ofegats a la menta fresca – 10’50 euros), La Proa (faves a la mediterrània – 14’50 euros), La Riera (caldereta de faves i pèsols amb sípia – 14’50 euros), M&B (favetes baby amb morcilla de Burgos – 14’50 euros), Mesón Asador (favetes saltejades amb calamarcets – 11 euros), TheGrill BB (faves saltejades amb pernil ibèric de gla, ceba tendra i pèsols – 13’90 euros) i Villa Elena (fregit de pollastre amb faves, pèsols i remenat d’ou – 11’90 euros).
La iniciativa pren el relleu a la darrera proposta culinària, la campanya gastronòmica de menús complerts “La Cullera i el Bacallà”, a divuit restaurants (del 8 de març al 7 d’abril). La propera acció al municipi vinculada a la gastronomia també serà aquesta primavera, amb la quarta edició de “Xics Gastronòmic. Quinzena Gastronòmica Infantil de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró”, del 18 de maig al 2 de juny de 2019, configurada per una triple proposta: tallers d’alimentació a les escoles de primària i a l’institut de secundària del municipi, un programa activitats familiars, culinàries i esportives, i una campanya gastronòmica amb menús infantils a diversos restaurants.
Deixa un comentari