Reconegudes professionals de la cuina i la gastronomia, protagonistes del primer #GastroDona

Barcelona.- El proper 8 de març, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona acollirà #GastroDona, un esdeveniment en directe que es podrà seguir online, i que comptarà amb setze reconegudes professionals de la gastronomia de Catalunya i Balears.

La jornada, promoguda i organitzada per Estrella Damm i dirigida per Repicat Events, serà conduïda per Carme Gasull, periodista i comunicadora gastronòmica i també comptarà amb les intervencions de la reconeguda sommelier Meritxell Falgueras que proposarà el maridatge ideal d’algunes d’aquestes elaboracions amb cerveses Damm.
Des de les deu del matí fins les cinc de la tarda, els amants de la gastronomia podran seguir en directe a través del canal de Youtube de GastroEvents Online les diferents elaboracions que realitzaran –des de l’Antigua Fàbrica Estrella Damm o des de les cuines de restaurants−, reconegudes xefs com Carlota Claver (La Gormanda, Barcelona), Núria Gironès (Ca l’Isidre, Barcelona), Núria Bonet (Ca La Núria, Bellver de Cerdanya), Roseta Jorba (Pa i Raïm, Palafrugell), Eli y Diana Vilamaña (El Bistrot, Gandesa), Fina Puigdevall y Martina Puigvert (Les Cols, Olot), Carme Picas (El Ginjoler, Sant Feliu de Guíxols) i Iolanda Bustos, coneguda popularment com la xef de les flors. A més a més, Maca de Castro (Maca de Castro, Alcúdia) farà un repàs per la tradició de la cuina de Mallorca; Melanie Sevilla (Petit Comité, Barcelona) explicarà la teoria que hi ha darrera una taula de formatges; la instagramer Laura Ponts explicarà com realitzar un bodegó de producte, i la sommelier Clara Antúnez farà una cata d’Aigua de Vilajuïga. La xef i divulgadora de cultura culinària Carme Ruscalleda en farà la cloenda.

Tags: Barcelona, Catalunya, cuina, dia internacional, dones, estrella damm, gastronomia, online, societat, xef

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
L’Rt es manté en 0,92 i el risc de rebrot en 224, amb 27 ingressats menys (1.637) i 16 crítics menys (504)
Notícia següent
El rebost d’en Llenas

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes