Set de tapes i el Patio, guanyen la XII Ruta de la Tapa de l’Anxova de l’Escala

L’Escala.- El restaurant Set de tapes ha estat escollit entre les persones que van completar la 12a Ruta de la Tapa de l’Anxova de l’Escala com a millor tapa d’aquest any, mentre que el restaurant El Patio s’ha endut el premi a la més original.

En aquesta edició s’han servit un total de 15.719 tapes entre els 26 establiments que participaven a la ruta. El rànquing a la millor tapa l’ha encapçalat el restaurant Set de tapes, seguit per El Patio i per Dell’arte, Voramar i CER empatats en tercer lloc.
Pel que fa a la classificació com a tapa més original, el vencedor ha estat El Patio, seguit de Set de tapes en segon lloc i La Punxa, Carpe Diem i Bol Roig empatats en tercera posició.
Del centenar de persones que han dipositat la seva butlleta en alguna de les urnes que tenien els diferents locals participants, cal destacar que gairebé una quarta part eren participants estrangers, especialment holandesos, seguits d’alemanys, francesos i belgues.
D’altra banda, aquest matí s’ha fet un sorteig per repartir els diferents premis que hi havia per a les persones que han participat a la ruta. Els guanyadors han estat:
-Als que han fet la ruta completa. Sorteig d’un àpat al restaurant El Celler de Can Roca: Alba Vives, de l’Armentera.
-A qui provi les 9 tapes de fora del nucli antic + dues del nucli. Sorteig de 5 vals de 50 euros per gastar als comerços de la Unió de Botiguers i Empresaris
Turístics de l’Escala abans del 31 de desembre : Patti Huijben (Holanda), Maria Teresa Pagès Palau (l’Escala), Ismael Morejón Salinas (Moncada i Reixach), Genís Marcó Gatius (l’Escala) i Jeannie Carette (l’Escala).
Finalment, el guanyador del premi del concurs de fotografia de la ruta a Instagram, ha estat per a l’usuari @cataloniarestaurantslp.

Tags: Alt Empordà, anxova de l'Escala, campanyes gastronòmiques, dinamització del comerç, gastronomia, L’Escala, ruta, societat, tapes
Notícia anterior
Denuncien els passatgers i conductors de 13 cotxes per treure el cos per la finestra durant la celebració d’un casament a Figueres
Notícia següent
Activitat “Crit o Confit” a Sant Feliu de Guíxols

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes