Setmana per a l’alimentació sostenible i de proximitat a la Bisbal d’Empordà

La Bisbal d’Empordà.- Aquesta setmana la Generalitat de Catalunya organitza la Setmana Bio per l’alimentació ecològica, un esdeveniment en el que se celebren tot un conjunt d’activitats amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre la població.

Enguany, la Federació del Comerç de la Bisbal se suma a la iniciativa organitzant, de dissabte a diumenge, un ampli ventall d’activitats amb motiu de la Setmana per a l’alimentació sostenible i de proximitat. L’objectiu: donar visibilitat a productors, comerços i serveis de la Bisbal que disposen o utilitzen productes alimentaris de proximitat.
Algunes de les activitats facilitades per l’entitat de comerciants són les següents:
– Tast de vins de proximitat. El divendres 22 d’octubre, a les 18:30 hores, al Castell de la Bisbal. Organitzat per la Bodega Empordà.
– Sorteig d’una cistella de fruita i verdura bio, de proximitat i temporada de Molsa Bisbal Natura.
– Alimentació de proximitat i ecològica a les escoles de la Bisbal. Xerrada informativa a l’alumnat de 1r de Eso de l’INS La Bisbal i del Cor de Maria els dies 19 i 20 d’octubre. A càrrec de Anna Pijuan del Mas Casas Cruïlles.
– El 23 d’octubre, visita una granja familiar regenerativa. Organitza: Mas Casas Cruïlles.
– El 23 d’octubre a les 17:30 hores al Castell de la Bisbal, xerrada informativa: “Com planificar sopars familiars saludables?” A càrrec de Montse Pijuan Sala, psicòloga i cuinera.
A més, segons ha explicat la Federació del Comerç de la Bisbal, durant tota la setmana, anirà informant dels comerços i serveis on es poden consumir i/o comprar productes sostenibles i de proximitat. Es poden anar seguint les recomanacions a través de les xarxes socials de l’entitat de comerços bisbalencs.

Tags: agricultura, alimentació, comerç, cultura, gastronomia, La Bisbal d'Empordà, producció bio, productes de proximitat, societat, sostenibilitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
La Creu Roja reparteix 482 tones d’aliments a gairebé 20.500 persones i famílies vulnerables gironines
Notícia següent
Les sardines de la costa catalana son cada vegada més petites, més joves i en pitjor estat de salut

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes