Torna el “Ganxotapes de tardor”

Sant Feliu de Guíxols.- Del 9 d’octubre al 8 de novembre de 2020, un total de 33 establiments de Sant Feliu de Guíxols participen al “Ganxotapes”’, la tradicional campanya gastronòmica de tardor de Sant Feliu de Guíxols.

Durant un mes, cada un dels comerços participants ofereix als clients la seva Ganxotapa, una proposta culinària pròpia, amb una promoció de Ganxotapa + Beguda al preu de 2,5€. A més, quatre restaurants proposen també un menú de 6 tapes i 2 begudes (cervesa, vi o aigua) per a dues persones.
La campanya inclou un concurs que consisteix a visitar diferents establiments, provar les seves tapes i puntuar-les. Qui vulgui participar-hi, haurà d’aconseguir el llibret oficial, que trobaran als propis comerços o a l’Oficina de Turisme, i allà podrà valorar de l’1 al 4 les “Ganxotapes” que hagi provat (caldrà el segell de l’establiment per comprovar que s’ha tastat la Ganxotapa).
El llibret és personal i intransferible. Caldrà obtenir un mínim de 10 segells i, un cop omplert amb les puntuacions, s’haurà de lliurar abans del dilluns 16 de novembre de 2020 a l’Oficina de Turisme.
La tapa que tingui la votació proporcional més alta serà la guanyadora i serà considerada “La Millor Ganxotapa tardor 2020”.
Hi haurà també un segon premi per als ruteros, on els clients que hi participin entraran al sorteig de diferents premis en funció de la quantitat de segells que hagin aconseguit posar als seus llibrets.

Tags: bars, campanyes gastronòmiques, comerç, cultura, ganxotapes, gastronomia, restauració, Sant Feliu de Guíxols, societat, tapes
Notícia anterior
La Fundació Dalí mantindrà els tres museus oberts durant l’hivern
Notícia següent
Calonge i Sant Antoni inicia la contractació del servei d’esterilització de gats ferals

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes