Palafrugell.- La passada setmana el departament d’Hoteleria, forneria i pastisseria de l’Institut Baix Empordà va organitzar una primera edició de Jornades gastronòmiques dins l’Escola d’Hoteleria i Turisme de l’Institut i en espais gastronòmics externs al centre com Gourmet Toni Izquierdo, el Bar Muntanya de l’entitat Trampolí i el Museu del suro.
Van participar a les jornades totes i tots els alumnes de PFI d’Hoteleria, Cicles de grau mig de Cuina i Serveis en restauració i també Cicle de grau mig de forneria i Pastisseria i els Cicles Superiors de Direcció de Cuina i Gestió d’Allotjaments turístics.
Tot l’alumnat va rebre importants formacions d’importants xefs de la comarca del Baix Empordà, així com de productes de proximitat, cellers de les DO Conca de Barberà, DO Penedès i DO Pla de Bages. També van participar a les jornades baristes, bartenders, importants empresaris i emprenedors del món de la forneria i pastisseria i altres empreses relacionades amb el món de l’hoteleria.
Els organitzadors volen agrair a tothom el seu esforç per transmetre la seva vocació per fer encara més engrescadores totes les professions que giren al voltant de l’hoteleria i el turisme.