Cuina de resistència #18: Fideus de peix de roca a la cassola

Abraham Simon-Ferré

L’activista de la cuina tradicional Abraham Simon-Ferré (Girona, 1967), autor de Cassoles de Girona. Receptes tradicionals a foc lent (Viena Edicions, 2016),  comparteix amb Revista del Baix Empordà i Empordà Gastronòmic receptes senzilles i molt econòmiques per aquests dies de confinament. Avui ens presenta “Fideus de peix de roca a la cassola”.

Aquí teniu els vídeos:

https://www.facebook.com/abraham.simon.733/videos/10221061684399328/

https://www.facebook.com/abraham.simon.733/videos/10221062161811263/

 

Podeu seguir l’Abraham Simon a: https://www.facebook.com/abraham.simon.733

 

Tags: Abraham Simon, cuina de resistència, cuina marinera, cuina tradicional, cultura patrimoni, gastronomia, receptes, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Cau el sistema informàtic de recepta electrònica i les farmàcies no poden continuar dispensant mascaretes
Notícia següent
Endesa desdobla el centre de control de les centrals hidroelèctriques gironines per garantir el subministrament

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes