Abraham Simon-Ferré
L’activista de la cuina tradicional Abraham Simon-Ferré (Girona, 1967), autor de Cassoles de Girona. Receptes tradicionals a foc lent (Viena Edicions, 2016), comparteix amb Revista del Baix Empordà i Empordà Gastronòmic receptes senzilles i molt econòmiques per aquests dies de confinament. Avui ens presenta la recepta “El fricandó”.
Aquí teniu els vídeos:
EL FRICANDÓ 1ª PART. (Introducció) Eva Codina Laviña, Quim Masgrau Serra, Joan Gironell Gabarrón, Romagós.
Publiée par Abraham Simon sur Samedi 25 avril 2020
EL FRICANDÓ 2ª PART. La recepta. Eva Codina, Quim Masgrau, Joan Gironell, Romagos, Gemma Genove.
Publiée par Abraham Simon sur Samedi 25 avril 2020
Podeu seguir l’Abraham Simon a: https://www.facebook.com/abraham.simon.733

Deixa un comentari