Cuina de resistència #9: Bròquil amb beixamel gratinat

Abraham Simon-Ferré

L’activista de la cuina tradicional Abraham Simon-Ferré (Girona, 1967), autor de Cassoles de Girona. Receptes tradicionals a foc lent (Viena Edicions, 2016),  comparteix amb Revista del Baix Empordà i Empordà Gastronòmic receptes senzilles i molt econòmiques per aquests dies de confinament. Avui ens presenta “Bròquil amb beixamel gratinat”.

Aquí teniu el vídeo:

https://www.facebook.com/abraham.simon.733/videos/10220923431383089/

 

Podeu seguir l’Abraham Simon a: https://www.facebook.com/abraham.simon.733

 

 

Tags: Abraham Simon, cuina, cuina de resistència, cuina tradicional, cultura patrimoni, gastronomia, receptes, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Publicar vídeos dels paisatges ganxons, la iniciativa de l’àrea de Turisme per fer més amè el confinament
Notícia següent
L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni desenvolupa un sistema de teletreball segur davant d’atacs informàtics

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes