Vall-llobrega.- Un cop superada la pandèmia i immersos en la nova normalitat, l’Aula Gastronòmica de l’Empordà ha decidit tirar endavant amb un dels seus clàssics: el “Taller d’Estiu” per a nens i nenes d’entre 6 i 14 anys.
Des d’avui, i durant els mesos de juliol i agost, les instal·lacions de l’Aula Gastronòmica de l’Empordà, situada a Vall-llobrega, acolliran un curs en el qual els més petits de la casa podran aprendre i divertir-se amb la cuina.
Sota la tutela dels professors David Lamana i Roser Moncayo, els nens i nenes aprendran a treballar en equip i també realitzaran receptes (arrossos, carns, rebosteria, etc.) elaborades a base de productes de proximitat.
Mesures de seguretat
Amb l’objectiu de garantir la salut dels participants i atenent a les recomanacions de les autoritats sanitàries, enguany el “Taller d’Estiu” es portarà a terme complint una sèrie de pautes com la separació de 2 metres entre taules; l’ús individual d’estris de treball (bol, fusta, ganivet i pelador); l’obligatorietat de mesurar la temperatura corporal, portar mascareta, fer ús del gel hidroalcohòlic; i la limitació de l’aforament.
D’aquest darrer punt cal destacar que el “Taller d’Estiu” es dividirà en diferents franges horàries (de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 15 a 19 hores) amb un màxim de 15 alumnes per classe. Com acostuma a ser habitual, el curs ha tingut una bona acollida, i molts nens i nenes ja estan inscrits. No obstant, encara queden algunes places vacants, sobretot durant la segona quinzena de juliol i tot el mes d’agost.
Deixa un comentari