Girona acull el IV Fòrum Carni

Girona.- Dimecres 6 de novembre ha tingut lloc a Girona el IV Fòrum Carni, la trobada anual de referència d’aquest sector.

L’Auditori Palau de Congressos de Girona ha acollit, per segon any consecutiu, aquest esdeveniment, que enguany ha comptat amb la presència d’Anna Barnadas, diputada delegada de Medi Ambient de la Diputació de Girona.
En aquesta edició, l’acte ha girat a l’entorn del lema “To meat or not to meat”, en relació amb la carn tradicional i les seves alternatives. Des de fa uns anys, el sector carni ha identificat la demanda creixent per part dels consumidors de substitutius de la carn d’origen animal, i s’ha començat a plantejar la necessitat d’oferir productes alternatius. En la jornada d’enguany s’han exposat casos d’èxit, reptes i oportunitats relacionats amb aquesta tendència i que es centren bàsicament en dues tipologies diferents: els anàlegs carnis amb base de proteïna vegetal i la carn cultivada.
Interempresas Media i l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) han coorganitzat aquest IV Fòrum, que s’ha constituït en dos gran blocs compostos per diverses ponències i una taula rodona. El primer bloc, anomenat “Carn: futur i futuribles”, s’ha centrat en les alternatives càrniques amb base de proteïna vegetal, i el segon bloc, sota el títol “Carn cultivada: què, qui, com?” ha girat a l’entorn de la carn cultivada.
Presentacions i debats amb experts en la matèria han permès a les persones assistents actualitzar els seus coneixements en aquesta temàtica, així com participar i exposar els seus comentaris, dubtes i inquietuds sobre el futur del sector carni, les seves tendències o les alternatives existents.

Tags: alimentació, carn, carnissers i xarcuters, Comarques gironines, fòrum, gastronomia, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Més de mig miler de menús servits durant la campanya gastronòmica “Tocats pels bolets”
Notícia següent
Finalitzen les jornades Palamós Gastronòmic 2019 amb un nou èxit d’activitats i participació

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes