La “Bullipèdia” de Ferran Adrià i Lluc Crusellas, entre els premiats de l’Acadèmia Internacional de Gastronomia 2023

Barcelona (ACN).- L’Acadèmia Internacional de Gastronomia (AIG) ha reconegut l’enciclopèdia “la Bullipèdia” de Ferran Adrià amb el Grand Prix de la Culture Gastronomique 2023 i el pastisser vigatà Lluc Crusellas s’ha emportat el Prix au Chef Pâtissier 2023.

En un comunicat de la Reial Acadèmia de Gastronomia, han explicat que la iniciativa d’Adrià és un dels “grans projectes” del Bullifoundation, que ha publicat 23 volums dels 50 previstos. Pel que fa a Crusellas, han aplaudit que recentment va ser proclamat amb el World Chocolate Masters 2022, que va ser el més jove de la història i el primer a l’Estat en rebre’l. Entre els premiats també hi ha José Polo, que ha rebut el Grand Prix de l’Art de la Salle 2023.
Els premis de 2023 han comptat amb Paco Morales, que ha rebut el Prix Au Chef de l’Avenir 2023, i amb la sommelier Lucía Fuentes, que s’ha emportat el Prix au Sommelier 2023.
L’edició de 2023 també ha premiat el llibre Cenador de Amós (Montagud Editores) del cuiner Jesús Sánchez amb el Prix de la Littérature Gastronomique 2023 i el curtmetratge Carácter del Minsiteri d’Agricultura, Pesca i Alimentació amb el Prix Multimedia 2023.

Tags: acadèmies, gastronomia, pastisseria, Premis, reconeixement, societat, xef

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Detinguts dos homes que es dedicaven a robar en cotxes a l’AP-7 i que van intentar escapar de la Policia
Notícia següent
La pluja dona una treva als productors de DO i IGP gironins

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes