L’ICSuro ha incrementat un 21% les analítiques realitzades al Cork Center Laboratory i ha participat en 15 projectes d’R+D+i de 12 països diferents

Palafrugell.- La Fundació Institut Català del Suro (ICSuro) tanca el 2022 amb unes xifres positives entre les quals destaca l’increment del 21% de les analítiques per a les indústries tapera i vitivinícola realitzades al Cork Center Laboratory respecte l’any anterior o la realització del Balanç del Bé Comú, un procés d’autoavaluació per minimitzar l’impacte social, ambiental i econòmic de l’entitat en consonància amb la sensibilitat ambiental del sector surer.

Per Joan J. Puig, president de la Fundació Institut Català del Suro, “el sector surer és més viu que mai i amb l’exercici d’autoexigència i transparència que representa aquest pas endavant, volem transmetre als nostres partners, col·laboradors i clients el compromís de la fundació tant amb la tasca que fem com amb la forma com la despleguem.  Una manera de fer que creiem que és el futur i que estem segurs que ens ajudarà a assolir els nostres objectius sectorials”.
Durant el 2022, el departament d’R+D+i s’ha reafirmat com un dels puntals de la fundació treballant amb quinze projectes amb partners de dotze països diferents i col·laborant amb 47 empreses i centres de recerca externs. També s’ha fet formació a més de tres-centes persones dels àmbits de l’enologia, la sumilleria o el disseny i s’ha assessorat una vintena de persones que han presentat noves iniciatives relacionades amb el suro.
A nivell digital, s’han rebut 16.700 visites al web i s’ha incrementat el nombre de seguidors a totes les xarxes socials de l’ICSuro.

Tags: ’Institut Català del Suro, assessorament, balanç, enologia, formació, laboratori, Palafrugell, projectes, societat, suro, tecnologia, vins, viticultura
Notícia anterior
Els Mossos detenen dos homes a l’àrea de Garrigàs que portaven dos fusells d’assalt kalàixnikov al maleter del cotxe
Notícia següent
Enquesta de l’Ajuntament de Palafrugell per la millora de la gestió de residus al municipi

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes