Paco Pérez reobre Miramar amb una nova oda a la gastronomia marina

Llançà.- Paco Pérez ha obert aquest dissabte temporada al seu restaurant insígnia, Miramar, amb un menú degustació titulat “MAЯ 21, 25 idees”.

El xef català amb més estrelles Michelin (5) dóna continuïtat a la seva aposta per la gastronomia marina, inspirada en La Mar d’Amunt, com ja va fer en la temporada 2020, inusualment curta.
El nou menú degustació gira al voltant de 25 idees que posen el focus en el producte i en la tècnica al seu servei per realçar sabors i textures. A més de menú degustació, que es va anar modificant amb matisos propis de cada temporada, la proposta gastronòmica de Miramar compta també amb un altre menú més breu (de dia i de nit), que repassa la tradició culinària del xef i incorpora clàssics com els seus arrossos . Aquest any rep el nom de “Memòria, Territori i Cultura”.
Així mateix, es pot optar també per la carta, amb 15 referències clàssiques, entre les que destaquen els arrossos de cada temporada, mossegades tradicionals i d’avantguarda, productes tradicionals ibèrics i catalans i plats clàssics de Paco Pérez, com les Cloïsses, “gelée” de la seva aigua, llima i gingebre (any 1994), Tàrtar d’ostres, caviar i aire de poma (any 2000) o els Peus de porc amb espardenyes, bolets i herbes fresques (any 1992).  I a qualsevol de les propostes se li poden sumar els suggeriments enològics del sumiller Toni Gata, que ofereix una proposta de maridatge o una selecció d’entre les abundants referències amb què compta, amb presència de vins de l’Empordà, nacionals i internacionals.

Desconnectar a Miramar Rooms
Miramar és un restaurant amb habitacions. Amb cinc exclusives suites de luxe, Miramar Rooms és la clara representació d’una experiència única per a aquells viatgers que vulguin gaudir de l’Empordà amb els cinc sentits: l’olor de sal, la remor de l’aigua, els colors de la posta de sol i tots els sabors de la cuina del xef català. D’aquesta manera, aquestes habitacions es converteixen en el complement perfecte d’una experiència gastronòmica única. Amb tots els detalls i funcionalitats per al viatger més exigent, les suites de Miramar es complementen amb els seus esmorzars, elaborats en el propi restaurant, amb una selecció d’embotits, ous i brioixeria artesana, a més de làctics, fruita i sucs.
A més, es poden comprar online paquets regal que combinen el restaurant i les habitacions, amb vals per regalar: https://www.restaurantmiramar.com/regala/.

Paco Pérez
Paco Pérez representa l’alta gastronomia de l’Alt Empordà, la comarca on ha crescut. És el xef català amb més estrelles Michelin: 5. Miramar, el seu centre neuràlgic i port base, ostenta 2. Les mateixes que Enoteca, a l’hotel Arts de Barcelona. I a Berlín, dirigeix el restaurant Cinco de l’hotel Das Stue, amb una estrella. A més, dirigeix la gastronomia d’Arco, a Gdansk (Polònia) i Tast (Manchester).
Però tot comença i tot passa a Llançà, on al costat de la seva dona, Montse Serra, regenta el que en el seu dia va ser un hostal que els pares de la Montse van aixecar en aquesta petita població pesquera de la Costa Brava, a cavall entre Barcelona i França.
Amb el seu talent i esforç i el del seu equip, liderat a la sala per Montse Serra, Miramar representa avui l’evolució de la cuina d’avantguarda, posant el focus en el producte i en la sostenibilitat, generant una experiència que busca, abans de res, la felicitat del comensal.

Tags: Alt Empordà, cuina marinera, cultura patrimoni, estrelles michelin, gastronomia, llança, obertura, Paco Pérez, proposta, societat, temporada turística, xef

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
L’acusat d’agredir sexualment la fillastra de 12 anys i amenaçar-la amb un cúter a Calonge, absolt
Notícia següent
L’Oficina de Reactivació del Baix Empordà arrenca amb més de 130 trucades ateses en els primers tres mesos

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes