Taller per elaborar xampanyet de saüc a Pals amb la xef Iolanda Bustos

Pals.- El xampanyet o cava de saüc és una beguda escumosa que se sol fer al maig per gaudir-la a l’estiu. Tot just és l’època ideal.

És una combinació d’aigua, sucre, llimona, vinagre i flors de saüc. L’Ajuntament de Pals organitza un taller per aprendre a fer-la, de la mà de la xef Iolanda Bustos. Serà el 19 de maig, a les 18 hores, a l’Aula de Formació de l’Escola Bressol. Però abans de començar, calen els ingredients. A les tres de la tarda, la mateixa cuinera farà una sortida per l’entorn de Forallac per cercar les flors de saüc que s’utilitzaran en la recepta.
El preu del taller és de 10 € i es pot reservar plaça del 8 al 18 de maig al web de Codetickets. L’activitat compta amb el suport de la Diputació de Girona.

Tags: Ajuntament de Pals, gastronomia, Iolanda Bustos, pals, societat, taller

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Palamós dona suport a les persones afectades de Fibromiàlgia en el dia mundial d’aquesta malaltia
Notícia següent
SSIBE utilitza la tècnica de microempelts en per ferides cròniques per primer cop a comarques gironines

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes