Cuina de resistència #19: Tataki de tonyina amb cítrics

Antoni Izquierdo

El xef del Restaurant Mas dels Arcs de Palamós, Antoni Izquierdo, comparteix amb Revista del Baix Empordà i Empordà Gastronòmic receptes senzilles i econòmiques per aquests dies de confinament. Avui ens presenta: “Tataki de tonyina”.

Aquí teniu el vídeo:


www.masdelsarcspalamos.com/
Podeu seguir Antoni Izquierdo a Instagram: @izquierdo_toni

Tags: cuina, cuina de l'empordanet, cuina de resistència, cultura patrimoni, gastronomia, receptes, societat, Toni Izquierdo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Palafrugell celebra Sant Jordi amb una Lectura virtual de l’obra de Josep Pla a través de les xarxes socials
Notícia següent
Llet Nostra dona suport als qui més ho necessiten i garanteix el subministrament de llet adaptant-se a la situació

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes