Cuina de resistència #6: Macarrons, recepta de la mare

Antoni Izquierdo

El xef del Restaurant Mas dels Arcs de Palamós, Antoni Izquierdo, comparteix amb Revista del Baix Empordà i Empordà Gastronòmic receptes senzilles i econòmiques per aquests dies de confinament. Avui ens presenta: “Macarrons, recepta de la mare”.

Aquí teniu el vídeo:

 

www.masdelsarcspalamos.com/

Podeu seguir Antoni Izquierdo a Instagram: @izquierdo_toni

 

Tags: cuina de l'empordanet, cuina tradicional, cultura patrimoni, gastronomia, receptes, societat, Toni Izquierdo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
“Descobreix Guíxols”, la nova iniciativa de l’Ajuntament per gaudir de la cultura de la ciutat des de casa
Notícia següent
Queden anul·lades les activitats litúrgiques de Setmana Santa a Begur

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes