El Castell Peralada Restaurant, amb una estrella Michelin, reobrirà el 10 de setembre

Peralada.- A partir del dijous 10 de setembre, el Castell Peralada Restaurant que compta amb una estrella Michelin, reobrirà les seves portes amb un nou menú degustació –“Sabors de tardor”–, un menú Cheese Lovers i una carta evolucionada.

El retorn s’ha endarrerit perquè el Restaurant ha aprofitat l’aturada obligatòria, per fer unes petites obres de millora a la cuina.
L’equip del Castell Peralada Restaurant, amb el Xavi Sagristà i en Toni Gerez al capdavant, han estat desenvolupant durant el confinament la nova proposta de Menú Degustació per aquesta tardor anomenada “Sabors de Tardor”. La cuina del Xavier Sagristà vol ser una evolució de segles de tradició culinària reinterpretats de manera creativa amb propostes avantguardistes i basada en la qualitat dels productes de l’Empordà.
Xavier Sagristà, referent de la cuina catalana i de la cuina de  memòria, busca l’equilibri entre els productes de temporada i la tradició. Sempre amb els maridatges suggerits per Toni Gerez, a partir d’una carta de vins excepcional, en els que òbviament destaquen els vins de Peralada i de l’Empordà en general.
El xef Xavier Sagristà ens descriu les noves propostes: “A la nostra cuina no poden faltar els mars i muntanyes, amb un mirada avantguardista i on predominen les noves tècniques culinàries. Enguany volem destacar el viatge únic per diferents tipus de salses y cremes amb una mirada diferent. Com són vinagretes pels aperitius i les més cremoses o suquets pels plats principals, un exemple d’aquests nous plats seria l’aperitiu de bunyol de seitó en vinagre i els  raviolis de carxofes amb crema de foie gras, trufa i parmesà”.
El Castell Peralada Restaurant disposa d’un dels millors carros de formatges del país, amb més de 200 formatges diferents. Per aquesta raó, per aquesta temporada s’ha apostat per crear un menú entorn als formatges: Cheese Lovers Menú. On a part de d’una selecció de formatge feta pel Toni, es podrà gaudir d’aperitius i entrants que acompanyaran a la perfecció aquest festival del formatge.
El restaurant actualitza els seus horaris i es podrà gaudir d’aquestes noves propostes per sopar de dijous a dissabte de 20 a 22.30 hores, i per dinar de divendres a diumenge de 13 a 15.30 hores.

Tags: Alt Empordà, cuina, cultura, estrelles michelin, formatges, gastronomia, millores, obertura, Peralada, restaurant, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura acollirà quatre intervencions del festival Art & Gavarres
Notícia següent
La retransmissió en streaming de la XXV Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes