Baix Empordà .- Revista del Baix Empordà i Empordà Gastronòmic dediquen els seus nous números a “Edificis singulars” i “L’Empordà, terra de vins”, que sortiran a la venda a partir del 12 de setembre a tots els quioscos i llibreries de la comarca.
Empordà Gastronòmic, ofereix una completa panoràmica sobre els vins de la Denominació d’Origen Empordà, que en els últims anys s’han seguit consolidant tant a Catalunya com a l’estranger, assolint un prestigi i un reconeixement que segurament mai abans havien tingut. Així ho confirmen el més d’un centenar de les seves propostes que han assolit l’excel·lent a la prestigiosa Guía Peñín 2021, o les 24 medalles d’or i les 13 medalles d’argent obtingudes al XXV Concurs de Vins i Caves de Catalunya Girovi 2020. Els vins empordanesos segueixen i seguiran endavant i una bona mostra de la gran tasca que s’està realitzant es palpa en els textos de Jaume Fàbrega, Xavier Albertí i Agustí Ensesa, així com en les entrevistes amb Anna Espelt (directora d’Espelt Viticultors de Vilajuïga), Joan i Pau Carbó del Celler Esclanyà de Begur, Miguel Coronado (director tècnic del celler Clos d’Agon de Calonge i Sant Antoni) i Àlex Peiró Brull (sommelier del Restaurant Casamar de Llafranc).
La primera revista gastronòmica de l’Empordà ofereix també, com sempre, tota l’actualitat de la gastronomia a l’Alt i al Baix Empordà i suculentes receptes dels millors xefs de casa nostra, alhora que compta amb articles expressament escrits per a l’ocasió com “Paladars de criatures”, a càrrec de l’activista de la cuina tradicional Abraham Simón-Ferré, “Altres bolets comestibles i les seves receptes”, d’Àngel Antequera, o “La seguretat alimentària a casa: Repassem la nevera”, de Mª Gracia Artigas.