Cuina de resistència #24: Pops amb ceba

Abraham Simon-Ferré

L’activista de la cuina tradicional Abraham Simon-Ferré (Girona, 1967), autor de Cassoles de Girona. Receptes tradicionals a foc lent (Viena Edicions, 2016),  comparteix amb Revista del Baix Empordà i Empordà Gastronòmic receptes senzilles i molt econòmiques per aquests dies de confinament. Avui ens presenta la recepta “Pops amb ceba”.

Aquí teniu els vídeos:

https://www.facebook.com/abraham.simon.733/videos/10221213774961497/

https://www.facebook.com/abraham.simon.733/videos/10221218609242351/

Podeu seguir l’Abraham Simon a: https://www.facebook.com/abraham.simon.733

Tags: Abraham Simon, cuina, cuina de resistència, cuina marinera, cuina tradicional, cultura patrimoni, gastronomia, receptes, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
A peu pel Baix Empordà: Patrimoni de la Guerra Civil al paratge de Coral i Puig Rodon (Palafrugell)
Notícia següent
Cau per cinquè dia seguit el nombre d’hospitalitzats per coronavirus a les comarques de Girona, que tenen 425 pacients

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes